Bioderma Sensibio H2O

2500 L

Sensibio H2O- i pari ujë micelar në botë

Pastron lëkurën nga make up-i, papastërtitë dhe radikalet e lira.

 

Description

Qetëson lëkurën menjëherë dhe e lë atë të butë.

Nuk ka nevojë për shpëlarje

I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës, edhe ato më të ndjeshme.

Për fytyrë, sy dhe buzë