Showing all 2 results

HOLLE Miell Orizi Organik

650 L

Orizi rekomandohet si produkti I pare per ta shtuar ne dieten e bebes tuaj pas muajit te 4, pasi eshte ushqyer vetem me qumesht gjiri ose me qumesht formule HOLLE. Kjo sepse eshte pa gluten dhe me rrezik thuajse zero per te dhene alergji.

Nutriben

550 L
Nutriben 5 cereales eshte nje mualebi e cila i jepet femijes pas muajit te 6.
Me perberes kryesor :
Grure
Oriz
Tershere
Theker
Miser