Showing the single result

Vichy Idelia

4400 L

E dini se gjate nates, nderkohe qe ju flini, lekura vazhdon te jete aktive dhe funksionon duke riparuar demet e shkaktuara gjate dites nga faktoret e ndryshem te jashtem?

Por mbi te gjitha a e dini se lekura ka fuqine me te madhe te rigjenerimit te vetes se saj, gjate oreve te nates?

Pra eshte shume e rendesishme, aplikimi i nje kremi te pershtatshem qe te nxise rigjenerimin qelizor dhe gjithashtu riparimin e qelizave!