Showing all 6 results

Rilastil Smagliature

5500 L

𝐋𝐢𝐧𝐣𝐚 𝐒𝐭𝐫𝐞𝐭𝐜𝐡 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐬 𝐞 𝐑𝐢𝐥𝐚𝐬𝐭𝐢𝐥𝐢𝐭:

  • Rikthen dhe mirëmban nivelin maksimal të elasticitetit
  • Minimizon strijat ekzistuese në bark, kofshët, gjinjtë dhe krahët duke ndihmuar në rivendosjen e matriksit dermal
  • Parandalon formimin e strijave të reja
  • No more stretch marks

Strija Suavinex

3100 L

Anti-stretch mark

Prekja magjike qe do ju ndryshoje trupin dhe jeten!
Kremi i antistrijave nga #suavinex tashme eshte pa dyshim BEST SELLER!
Jam pafund e lumtur qe ky krem ka nje super feedback nga secila qe e ka porositur.