Avene Cleanance

2000 L

Për të eliminuar imperfeksionet e lëkurës, është e nevojshme të ndiqni zakone të mira!

 

Description

Këshilla e parë: Filloni ditën duke pastruar
lëkurën tuaj me xhelin pastrues Cleanance, i cili ju fal freski dhe pamje të matifikuar duke balancuar mbi-prodhimin e sebumit.