Showing all 6 results

HOLLE Miell Orizi Organik

650 L

Orizi rekomandohet si produkti I pare per ta shtuar ne dieten e bebes tuaj pas muajit te 4, pasi eshte ushqyer vetem me qumesht gjiri ose me qumesht formule HOLLE. Kjo sepse eshte pa gluten dhe me rrezik thuajse zero per te dhene alergji.

Kopeta Gjiri

1200 L

Nëse jeni një nënë e re që sapo keni filluar të shkëputeni për pak orë nga foshnja juaj, po shikoni atë që ju nevojitet.
Keni ndjerë parehati nga aroma që lëshon qumështi i gjirit gjatë rrjedhjes?

Jo më njolla në veshjen tuaj, sepse NUK siguron produkte praktike për të ofruar komoditet në rutinën e përditshme të nënave të reja.

Nutriben

550 L
Nutriben 5 cereales eshte nje mualebi e cila i jepet femijes pas muajit te 6.
Me perberes kryesor :
Grure
Oriz
Tershere
Theker
Miser

Pelena Pingo

1700 L

PELENAT EKOLOGJIKE PINGO

Jo me kot pelenat Ekologjike PINGO jane vleresuar me cmimin “TE BEST ECO PRODUCT” per 3 vite rradhazi 2017, 2018, 2019! (me shume info ne: www.bioalaune.com ).
Pelenat e biodegradueshme mund te konsierohen si nje nga shpikjet me te rendesishme te njerezimit keto dekadat e fundit.