Yanola Pregna

3250 L

Yanola Pregna

Description

Gjate shtatzanise:

  • Redukton defektet e lindjes së trurit dhe palcës kurrizore
  • Suporton zhvillimin e trurit dhe syve të fetusit
  • Ul e rrezikun e pre-eklampsisë.
  • Shton furnizimin me gjak, transportimin e oksigjenit dhe ushqyesve kryesorë për fetusin.

Pas lindjes

  • Ndihmon nenen te ruaj vitaminat dhe mineralet ne gjak pas shtatzanise dhe gjate gjidhenies.
  • Ploteson qumështin e gjirit duke siguruar të gjitha ushqimet e nevojshme per nje rritje te shendetshme te foshnjes suaj!