Strija Suavinex

3100 L

Anti-stretch mark

Prekja magjike qe do ju ndryshoje trupin dhe jeten!
Kremi i antistrijave nga #suavinex tashme eshte pa dyshim BEST SELLER!
Jam pafund e lumtur qe ky krem ka nje super feedback nga secila qe e ka porositur.

Description