Kopeta Gjiri

1200 L

Nëse jeni një nënë e re që sapo keni filluar të shkëputeni për pak orë nga foshnja juaj, po shikoni atë që ju nevojitet.
Keni ndjerë parehati nga aroma që lëshon qumështi i gjirit gjatë rrjedhjes?

Jo më njolla në veshjen tuaj, sepse NUK siguron produkte praktike për të ofruar komoditet në rutinën e përditshme të nënave të reja.

Categories: ,

Description

Kopetat e gjirit Ultra Dry (60 copë) do të jenë shoqërueset tuaja gjatë periudhës së ushqyerjes me gji.

  • Shtresa e brendshme super absorbuese ruan rrjedhjen e qumështit të gjirit.
  • Të rehatshme për t’u veshur falë materialeve ajrosëse dhe super të buta.
  • Formë perfekte me sipërfaqe të jashtme të lëmuar dhe pa rrudha.
  • Shirit ngjitës për përshtatje të përsosur brenda sytjenave.
  • Secila prej tyre e paketuar për të respektuar kushtet e higjenës.