Pelena Pingo

1700 L

PELENAT EKOLOGJIKE PINGO

Jo me kot pelenat Ekologjike PINGO jane vleresuar me cmimin “TE BEST ECO PRODUCT” per 3 vite rradhazi 2017, 2018, 2019! (me shume info ne: www.bioalaune.com ).
Pelenat e biodegradueshme mund te konsierohen si nje nga shpikjet me te rendesishme te njerezimit keto dekadat e fundit.

Categories: ,

Description

Pervec PINGOS nuk eshte gjetur akoma asnje pelene tjeter qe te mos perdore vajra dhe lenden e drurit si perberes te rendesishem te pelenes, pavaresisht se brandi mund te lexoje Eco, Natural ose Bio.

Vetem skuadra e PINGOS ekzaminon ne cdo detaj procesin e perftimit dhe prodhimit te pelenave ne standartet me te larta te cilesise. Dhe ky eshte vetem fillimi!

Sot ne kohen kur ngrohja Globale perben nje impakt te madh ne planetin tone, produktet e biodegradueshme jane bere nje domosdoshmeri ne jeten tone.