Formula VM-2000 Solgar

2500 L

Energjinë që të nevojitet cdo ditë e gjen në një tabletë VM-75.

Description

Vitaminat dhe mineralet në këtë formulim kanë përthithje maksimale dhe janë të gatshme për t’u përthithur menjëherë nga organizmit. #solgar #albania